Alle categorie berichten

Veel animo voor HB Conferentie 8 oktober

25 augustus 2020

De aanmelding voor de HB-conferentie op 8 oktober is open en we zien met plezier dat al veel mensen zich hebben ingeschreven. Hoewel het aantal deelnemers minder groot kan zijn dan we zouden willen, zijn we blij dat we de conferentie – met wat aanpassingen - toch door kunnen laten gaan. Nog even de richtlijnen voor aanmelding op een rijtje:  Per school kunnen twee personen zich inschrijven, van wie er één vrijwel zeker kan deelnemen. Wij leggen een wachtlijst aan voor het geval eventuele verruiming van de maatregelen een hoger aantal deelnemers mogelijk maakt.

LET OP: Nadat je jezelf hebt aangemeld via de website, ontvang je een bevestigingsmail. Dit is echter nog geen bevestiging van deelname. De definitieve bevestiging van je deelname, ontvang je kort voor de conferentie als we weten hoeveel mensen we precies op 8 oktober kunnen ontvangen

 

Over het prgramma:

Dolores Leeuwin, ervaringsdeskundige op het gebied van hoogbegaafdheid, opent de conferentie plenair op prikkelende en interactieve wijze.

Daarna verspreiden de deelnemers zich over drie workshoprondes in de ochtend en de middag. Thema’s die je kunt verwachten: Zijnskenmerken en talenten van HB leerlingen; Hoogbegaafdheid en dyslexie; Vroeg signaleren; Verrijking; Mindset, HB leerlingen met intensieve onderwijsbehoeften, Ouderbetrokkenheid; HB beleid op school; Talentgesprekken en nog een aantal andere aansprekende onderwerpen.

Het definitieve programma van de conferentie ontvangen jullie voorafgaand aan de conferentie digitaal; een papieren versie ligt voor je klaar op de dag zelf.

De HB-conferentie wordt georganiseerd door het Samenwerkingsverband PO-ZK en is bedoeld voor HB specialisten, plusklasleerkrachten, directeuren en intern begeleiders van scholen binnen ons samenwerkingsverband.