Alle categorie berichten

Nieuw DWS-jaar - iets later - van start

16 december 2020

Eind november hebben we met een lach en een traan afscheid genomen van de DWS-leerlingen uit de groepen 8. Zij zullen zich – zodra de scholen weer open gaan – met hun klasgenoten op hun eigen school gaan richten op het afronden van hun basisschooltijd. Wij wensen hen veel succes en plezier!

Dit betekent ook dat het bijna tijd is om een nieuw DWS-jaar op te starten - al zijn we ook hierbij natuurlijk afhankelijk van de heropening van de basisscholen. De afgelopen maanden stonden in het teken van het identificeren van nieuwe kandidaten voor DWS. Na een periode vol interessante gesprekken met de thuisscholen, zorgvuldige afwegingen en een goed bezochte online ouderavond, hebben we ook nu de puzzel weer compleet en kunnen wij onze zeven DWS-groepen aanvullen met nieuwe leerlingen. Wij hebben er zin in!

In het DWS-jaar 2021 hebben wij weer drie nieuwe basisscholen kunnen toevoegen aan de lijst van deelnemers; dat betekent dat inmiddels maar liefst 49 scholen in ons samenwerkingsverband gebruik maken van DWS. Wij hopen de leerlingen van deze scholen uiterlijk in de week van 18 januari 2021 te kunnen verwelkomen in hun nieuwe groep, maar zijn daarbij zoals gezegd afhankelijk van de richtlijnen vanuit de overheid. We houden jullie vanzelfsprekend op de hoogte.

Voor nu wensen wij iedereen een ontspannen Kerstvakantie en daarna een zo goed mogelijk begin van de rest van het schooljaar 2020-2021!

Namens het team van DWS: Maria Zaal, Sandra Schelfaut en Willeke Heijkoop