Alle categorie berichten

DWS online - op de thuisschool

18 februari 2021

We hadden stille hoop, maar helaas kunnen wij de DWS-locaties nog steeds niet heropenen. Op de DWS-gastscholen komen immers kinderen van allerlei verschillende scholen samen en dat is met het oog op de richtlijnen rondom Covid-19 nu nog niet toegestaan. DWS is al geruime tijd online bezig en die manier van werken zullen wij voortzetten zolang dat nodig is. Dat betekent dat de groepen op vaste momenten online bijeenkomen op de thuisschool om instructie te ontvangen van de DWS-leerkrachten, vragen te stellen en uit te wisselen als groep. De rest van de dag werken de leerlingen onder toezicht van hun eigen leerkracht verder aan hun DWS-doelen en -opdrachten.
Wij bedanken de thuisscholen voor hun inzet en flexibiliteit in deze situatie. En met hen hopen wij natuurlijk dat we DWS snel weer veilig live kunnen hervatten.

NB: Het onlangs voltooide uitgebreide OPP voor hoogbegaafde leerlingen is beschikbaar en te downloaden op de projectpagina van Versterken Onderwijs aan Hoogbegaafde leerlingen. Ook de beknopte Leerlingkaart HB - die in veruit de meeste situaties toereikend is - is te downloaden op deze pagina.