Alle nieuwsberichten

Ik+jij=wij in het nieuwe schooljaar

29 april 2021

Wat een bijzonder schooljaar maken we weer met elkaar door.
Waarschijnlijk zijn jullie op school al volop in gesprek over hoe het er na de zomervakantie gaat uitzien Eén ding is zeker: bij de start van ieder schooljaar worden groepen opnieuw gevormd. Er komen kinderen bij en anderen verlaten de groep. Maar ook als de samenstelling hetzelfde blijft, begint de groepsvorming na een lange zomervakantie weer van voor af aan.
Goede begeleiding bij het vormen van een positieve groep is bewezen effectief en dus essentieel. Een bewust positieve start met elkaar, levert een stevige basis op voor het hele jaar!

Het project Ik+jij=wij biedt je de kans om door twee gedragsconsulenten van ons samenwerkingsverband te worden opgeleid om in jouw school collega’s te begeleiden bij dit mooie en soms behoorlijk uitdagende proces.

Wil jij ook gebruik maken van de begeleiding van onze gedragsexperts Nienke Bolderheij en Wendela Weel? Geef je dan snel op voor het komende schooljaar. Dat kan door het aanmeldformulier hieronder in te vullen en op te sturen naar Anneke Nieuwboer via a.nieuwboer@po-zk.nl.

Ik+jij=wij aanmeldformulier 21-22.docx