Alle categorie berichten

Wisseling van de wacht bij DWS

30 juni 2021

Hoewel de DWS groepen helaas niet live bijeen zijn geweest het afgelopen schooljaar schooljaar, kijken we terug op een mooi online jaar. Petje af voor de inzet en creativiteit van onze DWS leerkrachten én voor de kinderen en collega’s op de deelnemende scholen. Op naar een spoedige live hervatting!

We hebben ook nog DWS nieuws van een ander kaliber. Met ingang van het nieuwe schooljaar zal Maria Zaal haar taken als coördinator DWS neerleggen. We zullen haar erg gaan missen met al haar ervaring; zij stond - samen met Sandra Schelfaut - aan de wieg van DWS Zuid-Kennemerland! Maria blijft gelukkig nog wel aan het SWV verbonden als projectleider van Versterken onderwijs aan HB leerlingen.

Het vertrek van Maria als coördinator is voor ons aanleiding om de organisatie van DWS Zuid-Kennemerland iets aan te passen.

 


Met veel plezier stellen we dan ook Sjoukje Hofland aan jullie voor. Een bekend gezicht als DWS-leerkracht. Sjoukje komt met ingang van het nieuwe schooljaar het DWS coördinatieteam administratief en organisatorisch ondersteunen.
Daar zijn we heel blij mee! 


Rest ons nog iedereen een fijne zomervakantie te wensen.
Wij zien elkaar weer in september!