Agenda

Conferentie hoogbegaafdheid

  • 8 oktober 10:00 tot 8 oktober 16:00
  • Locatie: De Zoete Inval

Deze conferentie wordt georganiseerd door het Samenwerkingsverband PO-ZK en is in eerste instantie bedoeld voor HB specialisten, plusklasleerkrachten, directeuren en intern begeleiders van scholen binnen ons SWV.

We beginnen de dag met een inspirerende ontmoeting met keynote speaker Dolores Leeuwin, ervaringsdeskundige op het gebied van hoogbegaafdheid.

Daarna verspreiden de deelnemers zich over drie workshoprondes in de ochtend en de middag. Onder begeleiding van diverse specialisten komen verschillende thema’s aan de orde. Een greep: Zijnskenmerken en talenten van HB leerlingen; Hoogbegaafdheid en dyslexie; Vroeg signaleren; Verrijking; Mindset, HB leerlingen met intensieve onderwijsbehoeften, Ouderbetrokkenheid; HB beleid op school; Talentgesprekken en nog een aantal andere aansprekende onderwerpen.

 

Let op:  u krijgt een bevestiging van aanmelding. Deze mail is (helaas) nog geen bevestiging van uw deelname. Na de zomervakantie bekijken we wie we daadwerkelijk kunnen ontvangen (aantal personen) en ontvangt u hopelijk een definitieve bevestiging van uw deelname.

Gebruik het onderstaande formulier om u aan te melden voor deze bijeenkomst: