Alle nieuwsberichten

Dag van gedrag 10 maart 2025!

28 mei 2024

Save the date!

Na een zeer goed bezochte en fantastisch gewaarderde eerste editie, organiseert het samenwerkingsverband PO-ZK op maandag 10 maart 2025 opnieuw een Dag van Gedrag. Zet deze datum alvast met grote letters in de agenda zodat leerkrachten kunnen deelnemen.

Lees hieronder verder voor een terugblik op de succesvolle eerste Dag van Gedrag op 14 mei 

We blikken met elkaar terug op een fantastische eerste editie van de Dag van Gedrag op 14 mei in de Zoete Inval. Auteur, spreker en gedragsexpert René van Engelen opende de dag met een verfrissende en prikkelende blik op groepsdynamiek. In de aansluitende workshoprondes was er voor elk wat wils.
    

Zo kon je bij René van Engelen de verdieping opzoeken rondom het thema groepsdynamiek, of je kon aansluiten bij tal van andere op de dagelijkse praktijk toegespitste workshops, zoals: Gedrag is niet altijd een probleem, Reflexintegratie, Oplossingsgerichte kindgesprekken, Introductie op traumasensitief onderwijs en 'Lastige’ oudergesprekken. Kortom: Een gevarieerd aanbod dat door de tarijke deelnemers hoog werd gewaardeerd. De heerlijke lunch maakte de beleving compleet.
Om half 3 gingen alle deelnemers in alle opzichten goed gevoed weer huis- of schoolwaarts!