Alle nieuwsberichten

Aanbod PO-ZK

27 september 2023

De kop is eraf, het schooljaar is op dreef en de eerste leerkrachtmiddag - verzorgd door Adviescentrum Haarlem Taal/ITK - heeft de nodige nieuwe inzichten opgeleverd voor de deelnemers. Wij maken ons op voor de Passend Onderwijsmarkt op 3 oktober in Hotel Haarlem, voor IB-ers en directeuren. Aanmelden kan nog nét, via deze link.

Check ook alvast de rest van het aanbod voor oktober in onze agenda. Er staan twee bijeenkomsten rondom de overstap van PO naar VO op de rol. Op 17 oktober worden IB-ers en leerkrachten van groep 8 geïnformeerd over de afspraken rondom de overdracht van leerlingen met extra ondersteuningsbehoeften. Aanmelden kan via deze link.

Startende IB-ers en nieuwe groep 8 leerkrachten zijn op 31 oktober welkom bij het samenwerkingsverband aan de Schipholpoort 2; daar krijg je alle informatie over de procedures, routes én de uitleg over het digitale aanmeld-en overdrachtsysteem De-Overstap.nl. Meld je via deze link aan voor deze bijeenkomst.

Ander aanbod deze maand: op 18 oktober verzorgt Auris een leerkrachtmiddag over betekenisvol taalonderwijs voor jonge leerlingen met taalontwikkelingsproblemen. Meer weten over de inhoud van deze middag en aanmelden? Klik hier.