Aanbod besturen POZK

Verschillende besturen van samenwerkingsverband Zuid Kennemerland stellen (delen van) hun professionaliseringsaanbod, tegen vergoeding, beschikbaar voor personeel van scholen van andere besturen. Zie hieronder voor het overzicht en wijze van aanmelden.

TWijs

Staat op de website van de TWijs Academie een training of cursus, die jij graag zou willen volgen? Dat kan! Geef via info@twijs.nl aan om welke training het gaat en laat je informeren over de mogelijkheden.

Stichting Spaarnesant

Staat op de website van Spaarnesant Academie een training of cursus, die jij graag zou willen volgen? Dat kan! Maak een eigen account aan door je te registreren via Mijn Academie en geef daarin aan van welke school je bent. Je kunt je met dit account dan inschrijven voor een training. Ben je van een ander bestuur dan Spaarnesant? Dan ontvang je een mail met de bevestiging of je kunt deelnemen, wat de kosten zijn en we sturen jouw school de factuur. 

Stichting WijWijzer

In de WijWijzer Academie staat een gevarieerd aanbod aan trainingen/workshops. Het aanbod is niet openbaar beschikbaar. Natuurlijk kun je altijd een mail sturen als je informatie wilt over ons aanbod of als je op zoek bent naar een specifieke training/workshop. Mail hiervoor naar huisacademie@2wijwijzer.nu

Als een een trianng/workshop gaat volgen, dan ontvang je per mail een bevestiging en een een kostenoverzicht. De factuur wordt achteraf naar jouw school/bestuur gestuurd.