Versterken Rekenonderwijs AANMELDEN

Vanaf het schooljaar 2020-2021 biedt het Samenwerkingsverband PO-ZK gedurende drie jaar álle scholen de mogelijkheid om het protocol ERWD goed te implementeren binnen hun school ten einde het rekenonderwijs te versterken en aan te sluiten op de verschillende onderwijsbehoeften van de leerlingen.

De officiële aanmelding voor deelname aan dit nieuwe project is nu open! 

Hieronder vind je het document waarmee je je kunt aanmelden.
Aanmelden project Versterken Rekenonderwijs.docx

Let op: Wacht niet te lang als je mee wil doen!
We werken op volgorde van aanmelding en er is per schooljaar een beperkt aantal plaatsen.

Wat vooraf ging:
In de schooljaren 2018-2019 en 2019-2020 heeft het project 'Rekenproblemen en de implementatie van het protocol ERWD' gedraaid. Samen met het Rudolf Berlin Center van de UvA, het RID, de gemeente Haarlem en tien actieve scholen uit het Samenwerkingsverband PO-ZK is het ERWD vertaald naar een set handige handreikingen, waarmee fase oranje vormgegeven kan worden. Het project is afgesloten met een Rekenconferentie op dinsdag 26 mei 2020.

Heb je vragen over het project dat begint in januari 2021, mail dan naar: erwd@po-zk.nl 

Product

Binnenkort zullen alle gemaakte handreikingen op deze dan geheel vernieuwde pagina worden geplaatst. Op dit moment kunnen scholen al gebruik maken van de handreiking beleidsplan en de handreikingen handelingsplan en het daaraan voorafgaande stappenplan handelingsplan. Ook staan er documenten over de te gebruiken materialenkist.
Zie hiernaast bij downloads.